Libnet.ro
UNICEF

09:15

Necesarul de finantare a urcat cu 18 miliarde lei, anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Necesarul de finantare a urcat cu 18 miliarde lei, anul acesta

Dupa ce a fost adoptat bugetul pe acest an in Parlament, necesarul de finantare pentru acest an adica refinantarea datoriei plus deficitul bugetar) a urcat la 72 miliarde lei, fiind inclusa marirea alocatiilor copiilor. Ulterior, un document publicat de Ministerul Finantelor in octombrie arata ca acesta a crescut la 76 miliarde lei. Strategia Fiscal Bugetara publicata zilele trecute releva ca, odata cu marirea deficitului bugetar la 4,4% din PIB la recenta rectificare era prevazut 4,3%, dar au mai intervenit modificari), acesta ajunge la 90 miliarde lei. continuă pe Hotnews

Bode: Tarom, pierderi de 190 de milioane de lei anul acesta. Vom solicita un ajutor de salvare de 47 de mil. de euro

Tarom va inchide cu pierderi de 190 de milioane de lei in acest an, dar vom solicita un ajutor de salvare de 47 milioane de euro si unul de restructurare de aproximativ 110 milioane de euro, pentru ca ne dorim sa salvam aceasta companie, a declarat,.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )