Libnet.ro
UNICEF

13:45

Companiile din energie ar putea fi din nou reorganizate: Cele profitabile le vor prelua pe cele cu pierderi

Adevărul Adevărul,
Companiile din energie ar putea fi din nou reorganizate: Cele profitabile le vor prelua pe cele cu pierderi

Ministerul Energiei a anuntat marti ca ia in calcul reorganizarea productiei de energie prin infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro, astfel incat cele profitabile, precum Hidroelectrica sa preia pierderile de sute de milioane de lei ale centralelor pe carbune. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu taxa de 2% impusa companiilor din energie. Decizie de ULTIMA ORA luata de ANRE

A fost amanat termenul pana la care companiile din energie trebuie sa-si anunte cifra de afaceri pentru calcularea contributiei de 2%, pentru o data la care va fi comunicata ulterior, potrivit deciziei luate de.

ANRE sprijina companiile din energie, amanand termenul suprataxarii cifrei de afaceri, impusa prin OUG 114

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anuntat pe site-ul propriu ca proroga termenul pana la care companiile energetice trebuie sa transmita cifra de afaceri pe baza careia se va calcula contributia de 2% stipulata in OUG 114/2018, fara a preciza insa care este noul termen de furnizare a acestor date.

Cum mai face rost Guvernul de bani la bugetul de stat: Sute de controale la marile companii din energie s-au lasat cu amenzi de multe milioane de lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) se lauda, printr-un comunicat de presa, ca in 2018, activitatea sa de control a vizat, cu prioritate, marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale. Anul trecut, au fost sute de controale, in urma carora ANRE a aplicat amenzi de 19,7 milioane de lei, in mare parte la marile companii, bani care s-au dus in totalitate la bugetul de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )