Libnet.ro
UNICEF

15:30

Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe metodologia cash. Asteptam datele pe ESA, unde nu sunt incluse venituri precum cele din dividende

Hotnews Hotnews,
 Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe metodologia cash. Asteptam datele pe ESA, unde nu sunt incluse venituri precum cele din dividende

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe cash, urmand a fi anuntata pe metodologia ESA peste circa doua-trei luni. Trebuie luat in considerare faptul ca pe metodologia europeana nu sunt luate in considerare venituri precum cele din dividende, de exemplu. incasarile din dividende sunt de cica 5,5 miliarde lei. De remarcat faptul ca se raporteaza la un PIB estimat de Comisia de Prognoza de 949,6 miliarde lei. Deficitul a fost de peste 27,3 miliarde lei, cu 3 miliarde lei peste cel de anul trecut. continuă pe Hotnews

Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut. Cu cat au crescut cheltuielile de personal

Ministerul de Finante anunta ca bugetul general consolidat a incheiat anul 2018 cu un deficit de 2,88% din Produsul Intern Brut, procent identic celui din anul precedent. Veniturile bugetului general.

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar de 2,88% din PIB! Cele mai mari cheltuieli, cu salariile si pensiile!

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar oficial de 2,88% din PIB, chiar mai redus decat cel anuntat inca de la finalul lunii decembrie de consilierul premierului, Darius Valcov, respectiv 2,92% din PIB. Asta inseamna ca, in luna decembrie, luna.

Deficitul bugetar de 2,88% din 2018 a fost obtinut cu ajutorul unor artificii! Printre ele, si amanarea platii pensiilor!

Ce artificii a folosit Guvernul pentru a se incadra in limita de deficit de 3% din PIB in 2018 2,88% din PIB conform executiei bugetare)? A amanat masiv rambursarile de TVA, a inventat noi categorii de venituri si cheltuieli si a platit.

Deficitul bugetar de 2,88% din 2018 a fost obtinut cu ajutorul unor artificii! Printre ele, amanarea platii pensiilor!

Ce artificii a folosit Guvernul pentru a se incadra in limita de deficit de 3% din PIB in 2018 2,88% din PIB conform executiei bugetare)? A amanat masiv rambursarile de TVA, a inventat noi categorii de venituri si cheltuieli si a platit.

Romania a incheiat anul 2018 cu deficit de 2,88% din PIB. Guvernul s-a incadrat in tinta luand 27 miliarde de lei in plus de la salariatii romani

Guvernul a reusit sa se incadreze anul trecut in tinta de deficit bugetar stabilita de UE, cu un deficit de 2,88%, insa cu un sacrificiu mare pentru salariatii din Romania, care au pompat contributii sociale cu 27 miliarde de lei mai mari fata de 2017.

Veniturile din servicii ale Vodafone Romnia au scazut cu 0,5% pna la 719 milioane de euro anul trecut

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au scazut cu 0,8% pana la 180,2 milioane euro in ultimul trimestru al anului trecut, ca efect al scaderii tarifelor de interconectare de la la 0,96 eurocenti/minut, la 0,84 eurocenti/minut pentru apelurile de voce mobila, a anuntat al doilea mare operator local de comunicatii mobile. Datele grupului britanic arata ca anul trecut aceste venituri au fost de 719 milioane euro, in scadere cu 0,5% fata de 2017. Numarul de utilizatori a ramas constant la peste 9,9 milioane de utilizatori.

Tinnd cont de efectul negativ al pachetului de taxe (...), o recesiune tehnica n anul 2020 nu poate fi exclusa (raport UniCredit)

Guvernul ar putea avea dificultati in a mentine deficitul bugetar sub 3% din PIB, in pofida cresterii taxelor din sectorul bancar, energetic si cel al telecomunicatiilor si a majorarii accizelor, se arata intr-un raport publicat luni de UniCredit Bank. Ritmul de crestere economica va incetini, in timp ce riscul unei recesiuni tehnice creste. Anticipam mentinerea dobanzii de politica monetara de catre Banca Nationala a Romaniei BNR) la nivelul de 2,5% in 2019-2020, iar interventiile de pe piata valutara ar putea continua in 2019. Romania se confrunta cu un final dificil al ciclurilor economic si electoral, mai considera autorii raportului.

PNL: Deficitul bugetar a fost falsificat de PSD cu aproape 0,2% din PIB. Nu mai jucati perspectiva economiei romanesti la ruleta ruseasca!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, araa luni dovada falsificarii deficitului bugetar, dupa publicarea executiei bugetara pe 2018, care arata un minus de 1,91 miliarde lei la cheltuieli fata de.

PNL: Deficitul bugetar a fost falsificat cu aproape 0,2% din PIB

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie luni ca are dovada falsificarii deficitului bugetar, dupa publicarea executiei bugetara pe 2018, care arata un minus de 1,91 miliarde lei la cheltuieli fata de venituri la capitolul fonduri europene.

SIF-URILE SI FONDUL PROPRIETATEA / DUPA CE IN 2017 A FOST PERFORMER LA BVB BET-FI - parcurs dezamagitor, anul trecut

Randamentul mai redus al dividendelor fata de cel al emitentilor importanti din BET, cauza pentru scaderile cotatiilor SIF-urilor Indicele BET-FI, al sectorului financiar de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), ce include in structura sa cele cinci SIF--uri si Fondul Proprietatea FP), a avut un comportament mai degraba dezamagitor in anul 2018, suferind un declin de 12,63%, in conditiile in care, cu un avans de 33,43%, cosul de actiuni a reprezentat performerul bursei noastre in 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )