Libnet.ro
UNICEF

15:30

Isarescu: Posibilele efecte ale pestei porcine nu au fost incluse in calculele BNR privind inflatia

Adevărul Adevărul,
Isarescu: Posibilele efecte ale pestei porcine nu au fost incluse in calculele BNR privind inflatia

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a anuntat miercuri, la prezentarea raportului asupra inflatiei, ca posibilele efecte ale pestei porcine nu au fost incluse in calculele bancii centrale, dar a avertizat ca Romania importa cantitati mari de carne de porc. continuă pe Adevărul

Peste 7.500 de porci au fost eutanasiati sau au murit dupa izbucnirea pestei porcine africane in Insula Mare a Brailei

Autoritatile sanitar veterinare din judetul Braila au prezentat astazi un bilant al pagubelor suferite de fermieri dupa izbucnirea pestei porcine.

Guvernul, criticat de specialisti din cauza pestei porcine

Masurile privind prevenirea si combaterea pestei porcine africane ar trebui sa fie mult mai ferme, a declarat presei, miercuri, presedintele Colegiului Judetean al Medicilor Veterinari, fost director al DSVSA.

Autoritatile isi recunosc neputinta in fata PESTEI PORCINE: Specialisti din Danemarca, la sediul ANSVSA pentru a face un studiu epidemiologic

Autoritatile romane isi recunsoc neputinta in fata pestei porcine si apeleaza la ajutor international. La sediul ANSVSA, miercuri, a sosit dr. Sten Mortensen, Directorul Administratiei Veterinare.

Comisia Europeana, gata sa furnizeze Romniei orice asistenta tehnica suplimentara n combaterea pestei porcine africane

Comisia Europeana este gata sa continue sa ajute Romania si sa furnizeze orice asistenta tehnica suplimentara necesara de care ar putea fi nevoie in combatarea pestei porcine africane, a declarat marti un purtator de cuvant al executivului comunitar la solicitarea Agerpres.

Sedinta operativa la Consiliul Judetean privind masurile de prevenire a pestei porcine africane

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, s-a intalnit luni dimineata cu reprezentantii DSVSA pentru a se informa si pentru a lua masuri la nivel judetean cu privire la prevenirea pestei porcine africane.

Masuri drastice impotriva pestei porcine. incepe sacrificarea mistretilor din zona Dobrogei

Masuri drastice impotriva pestei porcine. De saptamana asta incepe sacrificarea mistretilor din zona Dobrogei. Autoritatile ar fi trebuit sa ucida inca de anul trecut 274 de mistreti, iar acum va fi o.

Acuzatii grave. Dezinfectia contra pestei porcine se face cu apa, fara solutie

Un galatean acuza autoritatile din oras ca fac dezinfectie contra pestei porcine doar de ochii lumii, el realizand un film pe care l-a postat pe facebook in care spune ca la punctul de trecere bac.

VIDEO Incident bizar la trecerea cu bacul spre Galati, la punctul de dezinfectie contra pestei porcine africane. Ce explicatii au autoritatile

Un trecator a filmat, vineri, momentul in care cei doi angajati pusi sa dezinfecteze rotile masinilor care coboara de pe bac, par sa mimeze treaba, deoarece atomizoarele nu produc niciun fel de efecte ceata, stropi, umezeala). Imaginile au provocat un val de comentarii pe internet, in care oamenii acuza autoritatile de neglijenta criminala.

Consiliul Judetean Galati a alocat de urgenta 1,2 milioane de lei pentru combaterea pestei porcine

Cea mai mare suma - 200. 000 de lei, va fi virata Primariei Suceveni localitate in care au fost depistate trei focare de infectie, iar toti porcii domestici au fost ucisi). Fondurile vor fi folosite pentru procurarea substantelor necesare dezinfectoarelor si a echipamentelor aferente.

in noua sate din judetul Tulcea vor fi omorati toti porcii din cauza pestei porcine africane

Decizia de ucidere a porcilor din noua sate din judetul Tulcea a fost luata pe 3 august de catre Centrul Local de Combatere a Bolilor din Judetul Tulcea. Decizia a fost comunicata astazi primarilor din localitatile vizate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )