Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista companiilor care vor face parte din Fondul Suveran de Investitii ar putea fi stabilita astazi.Tariceanu: N-as vrea sa punem mere bune si mere stricate

Adevărul Adevărul,
Lista companiilor care vor face parte din Fondul Suveran de Investitii ar putea fi stabilita astazi.Tariceanu: N-as vrea sa punem mere bune si mere stricate

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, la Parlament, ca in discutiile de miercuri din coalitie este foarte important ce companii vor fi incluse in Fondul Suveran, precizand ca nu ar vrea sa fie puse in FSDI mere bune si mere stricate, care sa le afecteze pe celelalte. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despreOUG pe Justitie: Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti,despre OUG pentru modificarea legilor justitieicaRomania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra.

Soarta FSDI, stabilita de Liviu Dragnea

Virgil Popescu: Sustin ca acest fond este facut pentru instrainarea companiilor ce vor face parte din el si pentru a satisface clientela politica Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este una dintre problemele spinoase ale coalitiei de guvernare PSD- ALDE, iar noile demersuri de infiintare ale acestuia nu sunt privite cu ochi buni de catre reprezentantii opozitiei parlamentare.

Ministru si n 2017, anul n care nu s-a deschis niciun kilometru de autostrada, Razvan Cuc, propus acum la Transporturi, promite solutionarea proiectelor de infrastructura n asteptare

Razvan Cuc, propus de PSD la conducerea Ministerului Transporturilor, dupa ce a mai detinut acest portofoliu in guvernele Grindeanu si Tudose, ii multumeste in special premierului Viorica Dancila pentru increderea de-a face parte din echipa sa, lui Liviu Dragnea, precum si liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, pentru ca l-a sprijinit cu toata determinarea. Cuc provine din PSD Giurgiu, insa pentru ca nu a fost sustinut pentru un nou mandat de ministru de catre filiala Giurgiu, s-a transferat in urma cu doua saptamani la PSD Neamt. Cuc a mai fost ministru al Transporturilor in 2017, an in care nu s-a deschis niciun kilometru de autostrada.

inca un parlamentar pleaca din PSD: Cine a facut anuntul oficial (FOTO)

Inca un parlamentar paraseste PSD. Este vorba despre deputatul Alexandru-Ioan Andrei care nu va mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor.

Achizitia corvetelor: Santierul Naval Constanta, parte din asocierea cu francezii de la Naval Group, renunta la procesul cu MApN / Va urma o decizie privind cstigatorul competitiei?

Santierul Naval Constanta, parte a asocierii cu firma franceza Naval Group, renunta la procesul intentat Guvernului Romaniei prin care solicita anularea Hotararii de Guvern care stabilea procedura de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale, au confirmat pentru HotNews. ro reprezentantii companiei. Procedura de achizitie a corvetelor este in prezent suspendata, dar ministrul Apararii Gabriel Les declara in urma cu o saptamana ca ministerul ar putea lua o decizie sau chiar anunta un castigator odata ce chestiunea procesului va fi transata.

Prins cu lucrarea copiata, Vlcov da vina pe o parte din cei 19.000 de angajati ai SRI pentru scandalul plagiatului n teza de doctorat

Darius Valcov sustine ca nu a plagiat in teza de doctorat, sustinand ca scandalul se datoreaza unei parti o din cei 19. 000 de angajati ai SRI. Cu toate acestea, dintr-o analiza a PressOne, mai bine de 100 dintre cele 212 pagini ale tezei sunt plagiate, jurnalista Emilia Sercan prezentand in oglinda paginile lucrarii lui Valcov si cele care au fost copiate.

ArcelorMittal vrea sa achizitioneze inca o parte din imperiul Essar

ArcelorMittal, cel mai mare producator mondial de otel, a depus o oferta de 48 de miliarde de rupii 673 milioane de dolari) pentru achizitionarea centralei electrice Mahan in centrul Indiei, unul din cele mai valoroase active ale grupului Essar, presat sa-si reduca datoriile, transmite Reuters.

ArcelorMittal vrea sa achizitioneze inca o parte din Essar

ArcelorMittal, cel mai mare producator mondial de otel, a depus o oferta de 48 de miliarde de rupii 673 milioane de dolari) pentru achizitionarea centralei electrice Mahan in centrul Indiei, unul din cele mai valoroase active ale grupului Essar, presat sa-si reduca datoriile, transmite Reuters.

Ce optiuni reale au micii investitori care vor sa cumpere obligatiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

Obligatiunile retailerului Elefant Online au intrat saptamana aceasta la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), devenind, cel putin pentru moment, una dintre putinele optiuni pe care micii investitori romani le au atunci cand vor sa.

PRIMA CASA 2019. Ministerul a facut anuntul mult-asteptat de romanii care vor casa! Bancile participante la program

Plafonul total de garantare pentru anul 2019 aferent programului Prima casa a fost aprobat marti de Executiv, suma alocata de Ministerul Finantelor Publice MFP) pentru romanii care doresc sa isi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )