Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Energiei vrea infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Energiei vrea infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro

Ministerul Energiei are in plan reorganizarea productiei de energie prin infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro, a declarat, marti, Doru Visan, secretar de stat in minister: Vrem sa. continuă pe Wall-Street Ro

MINISTERUL ENERGIEI: Vrem sa reorganizam productia de energie

Ministerul Energiei are in plan reorganizarea productiei de energie prin infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro, a declarat, astazi, Doru Visan, secretar de stat in minister.

Ministerul Energiei reia o idee dezastruoasa pentru sectorul energetic: fuziunea centralelor pe carbune cu cele pe hidro

Ministerul Energiei se gandeste din nou la reorganizarea productiei de energie prin infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro, a anuntat, marti, Doru Visan, secretar de stat in minister, potrivit Agerpres. Este o idee mai veche, promovata in urma cu mai multi ani de alte Guverne, insa contestata puternic. Ar insemna ca o companie profitabila cum este Hidroelectrica sa preia pierderile de sute de milioane de lei ale centralelor pe carbune.

Tariceanu: Teodorovici sa si tina parerile pentru el legat de Ministerul Energiei

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu l-a sfatuit pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sa isi tina parerile pentru el atunci cand comenteaza in legatura cu Ministerul Energiei, fiindca nu cunoaste cum functioneaza ministerul care este condus de un liberal.

Ministerul Energiei a cerut amanarea suprataxarii firmelor din domeniu introdusa de OUG 114

Doru Visan, secretar de stat in Ministerul Energiei, a declarat, marti, ca acest minister a solicitat o prorogare a taxelor pentru companiile din energie, cele care au fost introduse prin OUG nr. 114/2018, pentru un an.

Ministerul Energiei a cerut amanarea taxei de 2% pe afacerile companiilor din sector

Ministerul Energiei a solicitat prorogarea cu un an a termenului de aplicare a contributiei de 2% din cifra de afaceri pentru companiile din energie, prevazuta in Ordonanta de Urgenta 114/2018, a declarat Doru Visan, secretar de stat in minister.

Tariceanu: Teodorovici sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar trebui sa isi tina pentru el parerile legate de Ministerul Energiei.

Tariceanu, atac dur: Teodorovici sa isi tina parerile in ce priveste Ministerul Energiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar trebui sa isi tina pentru el parerile legate de Ministerul Energiei.

PNL DESPRE ADOPTAREA UNEI NOI OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia

Adoptarea unei noi Ordonante de Urgenta care modifica Legile Justitiei, in total dezacord cu recomandarile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO, reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia si o sfidare fara margini din partea Guvernului Dragnea-Dancila, sustine PNL.

Companiile din energie ar putea fi din nou reorganizate: Cele profitabile le vor prelua pe cele cu pierderi

Ministerul Energiei a anuntat marti ca ia in calcul reorganizarea productiei de energie prin infiintarea unei noi companii in care sa fie incluse atat centralele pe carbune, cat si cele hidro, astfel incat cele profitabile, precum Hidroelectrica sa preia pierderile de sute de milioane de lei ale centralelor pe carbune.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )