Libnet.ro
UNICEF

12:45

Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani pentru pensii

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani pentru pensii

Guvernul este in situatia in care mai are nevoie de bani de pensii, a recunoscut vineri ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu, ea explicand insa ca banii sunt necesati pentru ca in luna iulie a aparut o lege care creste pensiile pentru doua grupe pe munca, iar acestea nu au fost incluse in bugetul pe anul 2018. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani de pensii n urma unei legi din iulie

Ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat la Mamaia ca Guvernul este in situatia in care mai are nevoie de bani de pensii, pentru ca in iulie a aparut o lege care creste pensiile pentru doua grupe pe munca: Iohannis nu a inteles ca rectificarea nu se face pe bucati, scrie Mediafax.

Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani de pensii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca mai e nevoie de bani pentru pensii, dat fiind ca in iulie a fost aprobata o lege prin care veniturile pensionarilor din grupele I si II de munca au fost.

Federal Reserve nu mai are stele calauzitoare pentru politica monetara

Prima participare a lui Jerome Powell, in calitate de presedinte al Federal Reserve, la simpozionul anual de la Jackson a fost marcata de presiunile administratiei Trump pentru mentinerea unei politici monetare relaxate. Cu doar cateva zile inainte de inceperea reuniunii, unde au participat toti presedintii diviziilor regionale ale Federal Reserve, insa au lipsit Mario Draghi si Haruhiko Kuroda, Donald Trump a declarat ca nu este incantat de cresterea dobanzilor.

Anuntul important facut de ministrul Muncii: Suntem in situatia in care mai este nevoie de bani de pensii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat vineri ca in prezent mai este nevoie de bani pentru pensii deoarece in luna iulie a fost aprobata o lege prin care veniturile pensionarilor din grupele I si II de.

Olguta Vasilescu ii ameninta pe pensionari si bugetari ca vor suferi daca PSD nu va mai guverna

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a avertizat pensionarii si bugetarii ca ar trebui sa stie ce ii asteapta daca PSD nu va mai fi la guvernare, pentru ca opozitia le va taia si impozita pensiile si salariile.

Olguta Vasilescu avertizeaza pensionarii: Sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai guverna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat la reuniunea femeilor din PSD, care are loc astazi la Mamaia, proiectul legii pensiilor. Ministrul a avertizat ca pensionarii si bugetarii trebuie sa stie ce ii asteapta daca PSD nu va.

Olguta Vasilescu trece la santaj: E bine ca pensionarii si salariatii sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai fi in stare sa aplice aceste legi pentru ca se va modifica guvernarea (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat de inteles ca romani ar trebui sa-si ia adio de la maririle de pensii si de salarii daca guvernarea PSD va fi pusa in pericol. Declaratia a fost facuta in.

DOCUMENT Romnia mai are de recuperat aproape 800 milioane dolari de la prietenii lui Ceausescu. Topul datornicilor, realizat de Finante

Romania are de recuperat peste 775,8 milioane dolari, reprezentand creante din activitatea de export derulata inainte de 31 decembrie 1989. Anul trecut Romania a reusit sa recupereze doar 61 milioane dolari, conform unui document elaborat de Ministerul Finantelor Publice, consultat de HotNews. ro. Majoritatea datornicilor au propriile lor probleme economice si incearca sa traga de timp, in vreme ce autoritatile romane par neputinciose in recuperarea sumelor. Pe langa creantele in dolari, Romania mai are de incasat 1,61 miliarde ruble transferabile de la Cuba. Autoritatile cubaneze refuza inceperea negocierilor cu privire la cursul utilizat pentru conversia rublelor in dolari.

Rudy Giuliani a recunoscut ca a primit bani pentru a scrie scrisoarea catre Iohannis

Rudy Giuliani a recunoscut pentru portalul Politico. eu ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis. Giuliani ar fi primit onorariu de la firma Freeh Group International Solutions, care este detinuta de fostul.

Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

De vineri, 24 august, perioada in care amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din suma minima prevazuta de lege a crescut de la 48 de ore la 15 zile si ele nu mai pot fi platite pe loc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )