Libnet.ro
UNICEF

10:45

Una dintre cele mai mari companii din Romania face concedieri in masa

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari companii din Romania face concedieri in masa

Una dintre cele mai mari companii din domeniul comunicatiilor a anuntat ca va face concedieri masive in perioada imediat urmatoare, masurile fiind luate in scopul imbunatatiriiinteractiunii cu clientii sai. Anuntul companiei precizeaza insa ca se vor implementa si alte initiative de business. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

Cumperi apa imbuteliata? De ce este una dintre cele mai mari inselatorii ale vremurilor noastre

Dupa ce ne-am chinuit 100 de ani sa avem apa potabila in casa, din ce in ce mai multi oameni investesc sume fabuloase in apa plata imbuteliata. Consecinte si costurile aceste practici sunt socante. Ai crede ca o investitie semnificativa in apa plata are beneficii majore pentru sanatate. Cu cat apa este mai scumpa, cu .

Stirile ProTV: A fost descoperita una dintre cele mai mari asezari din Epoca de Piatra. Are 9.000 de ani

O asezare din perioada neolitica a fost descoperita de arheologi in apropiere de Israel. Aceasta are o vechime de 9. 000 de ani si este cea mai mare descoperita pana acum in aceasta tara.

Electric Castle, unul dintre cele mai indragite festivaluri din Romania, va incepe in doar cateva ore. in jur de 20.000 de tineri sunt asteptati la Castelul Banffy

Au mai ramas cateva ore pana cand batranul castel Banffy va aduce impreuna 200. 000 de tineri, in inima Transilvaniei. Romani, dar si straini, sunt asteptati la deja celebrul festival Electric Castle.

Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Banca Nationala Romana BNR) a lansat un raport cu cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut. Cum deosebesti banii falsi. Infractorii falsifica euro, dolari sau lire sterline,.

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

Dacia, una dintre cele mai proaste masini? Testul la care esueaza cu gratie

Dacia se bucura de vanzari onorabile in Europa. Are si numeroase modele disponibile, iar planurile sunt mari atat pentru fabrica din Romania, cat si la nivel global. Totusi, una dintre.

De ce computerul de pe Apollo 11 este una dintre cele mai grozave masinarii construite vreodata

La 50 de ani la aselenizare merita amintit un erou despre care se vorbeste putin, computerul montat pe modulul lunar, computer fara de care misiunea nu ar fi putut fi un succes. intr-o vreme cand computerele performante erau cat o camera, oamenii de la MIT au reusit sa construiasca un calculator de 30 kg care controla aproape toate functiile modulului. Computerul a deschis calea microprocesoarelor catre produsele de larg consum si a aratat ca software-ul este un domeniu esential. Desi pare greu de crezut, batranele cartele perforate au ajutat oamenii sa ajunga pe Luna.

VIDEO Cum i-a fascinat pe britanici una dintre cele mai noi locomotive cu aburi

Tornado este singura locomotiva cu aburi construita in Marea Britanie in ultimii 50 de ani si pusa sa ruleze pe liniile principale la viteze de peste 160 kmh. Duminica si luni locomotiva a ajuns in Tara Galilor si mii de oameni au asteptat langa linii, pe pasarele si in gari pentru a vedea locomotiva si vagoanele retro pe care le tracta.

VIDEO Rasaritul de soare din Apuseni. Cum arata o dimineata perfecta intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri din tara

Cele cateva zeci de familii care traiesc in satele izolate de la poalele Muntelui Vulcan, la granita judetelor Hunedoara si Alba, se bucura de unul dintre cele mai impresionante locuri din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )