Libnet.ro
UNICEF

21:45

Zilierii, inlocuiti cu roboti la fermele din Romania: Investitia initiala e mare, dar costa mai putin decat plata zilierilor in plin sezon

Adevărul Adevărul,
Zilierii, inlocuiti cu roboti la fermele din Romania: Investitia initiala e mare, dar costa mai putin decat plata zilierilor in plin sezon

Deficitul de forta de munca se vede inclusiv in agricultura, fermierii intampinand adesea dficultati cand e vorba de angajat zilieri la culesul viei sau a roadelor din livezi. Si nu numai din cauza lipsei oamenilor specializati in astfel de treburi, ci si a celor care prefera sa stea acasa, pe putinii bani primiti de la stat, decat sa dea cu sapa sau sa stea aplecat sa adune strugurii, ori prea intins ca sa ia merele din pomi. continuă pe Adevărul

Radu Craciun, despre efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Unii actionari nu si-au recuperat nici investitia initiala. Decizia este daca sa mai continue sau nu

OUG 114 schimba fundamental regulile jocului dupa care operam. La nivelul industriei capitalul social trebuie marit de 11 ori fata de cel existent, dar sunt unii administratori care trebuie sa-si majoreze capitalul de 20 sau chiar de 22 de ori, ceea ce este nemaiintanit, a declarat luni seara la DIGI 24, Radu Craciun, presedintele APAPR, asociatie care reprezinta toti cei 7 administratori de fonduri de pensii private din Romania. Actionarii sunt in fata unei situatii extrem de delicate prin care li se cere sa aduca mai mult capital, dar fara ca acest capital sa produca venituri. Decizia este daca mai merita sa continue sau nu, in conditiile in care unii dintre ei nici macar nu si-au recuperat investitia initiala. , a spus acesta. Vezi in articol care ar fi efectele asupra clientilor daca vor fi administratori care ies din piata.

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi.

CONFORM RAPORTULUI DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Sistemul bancar din Romania - afectat de taxa pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei ''taxe pe lacomie ''.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se reunesc astazi

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se vor reuni, astazi, pentru a discuta despre ultimele evolutii in domeniul sigurantei aviatiei si al inovatiilor tehnologice.

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )