Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cresterea salariului minim a dus la pierderea multor locuri de munca n Coreea de Sud

Hotnews Hotnews,
 Cresterea salariului minim a dus la pierderea multor locuri de munca n Coreea de Sud

Urmaresc de peste jumatate de an ce se intampla in Coreea de sud cu strategia cresterii bazata pe marirea salariului minim, avand in vedere ca in Romania mergem pe o idee similara. Diferentele sunt mari, acolo existand o economie puternica, cu investitii mari in cercetare si inovare, dar nu numai. Luni, multe publicatii sud-coreene au scris despre esecul strategiei economice income-led growth. Guvernul incearca continuarea strategiei, dar cu o corectie importanta: Un fond pentru ajutorarea micilor companii care platesc salariul minim, avand in vedere pierderea multor locuri de munca in ultima jumatate de an. continuă pe Hotnews

Strategia cresterii salariului minim cu doua cifre a dus la pierderea multor locuri de munca n Coreea de Sud

Urmaresc de peste jumatate de an ce se intampla in Coreea de sud cu strategia cresterii bazata pe marirea salariului minim, avand in vedere ca in Romania mergem pe o idee similara. Diferentele sunt mari, acolo existand o economie puternica, cu investitii mari in cercetare si inovare, dar nu numai. Luni, multe publicatii sud-coreene au scris despre esecul strategiei economice income-led growth. Guvernul incearca continuarea strategiei, dar cu o corectie importanta: Un fond pentru ajutorarea micilor companii care platesc salariul minim, avand in vedere pierderea multor locuri de munca in ultima jumatate de an.

Cum afecteaza cresterea salariului minim persoanele care obtin venituri de natura extrasalariala

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie se va rasfrange si asupra celor care obtin venituri de natura extrasalariala, darile pe care acestia trebuie sa le plateasca statului crescand considerabil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )