Libnet.ro
UNICEF

08:00

ADRIAN TANASE (BVB): O participare mai ridicata a populatiei la piata de capital, o prioritate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN TANASE (BVB): O participare mai ridicata a populatiei la piata de capital, o prioritate

Piata de capital din Romania a crescut cu 9% in primele trei luni din acest an iar indicele BET, care include cele mai tranzactionate 16 companii cu exceptia SIF-urilor, a depasit 8. 000 de puncte, potrivit unui comunicat publicat de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

CONFERINTA BURSA TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI Piata de capital nu se poate dezvolta fara reglementari

Tanase: Visez la momentul in care investitia la bursa sa fie complet informatizata Piata de capital nu se poate dezvolta in afara zonei de reglementare, a declarat, ieri, Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a subliniat ca, in Europa, se manifesta un trend de reglementare tot mai accentuata a activitatilor financiare.

Eurostat: Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in martie

Romania a inregistrat cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana UE), de 4,2%, in luna martie 2019, a informat miercuri Biroul de statistica al UE - Eurostat, citat de Mediafax.

EUROSTAT, IN MARTIE: Romania, Ungaria si Olanda, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 1,4% in martie, de la 1,5% in luna precedenta, si s-a mentinut la 1,6% in Uniunea Europeana, in timp ce Romania, Ungaria si Olanda au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )