Libnet.ro
UNICEF

15:15

BNR anunta o lovitura pentru romani! EURO si ROBOR urca galopant

B1 B1,
BNR anunta o lovitura pentru romani! EURO si ROBOR urca galopant

Economia duduie, ne anunta Dragnea si Dancila. in bucunarele romanilor se reflecta insa saracia. Euro si indicele ROBOR au crescut iar. Moneda unica europeana a ajuns, luni, la 4. 6650 lei, in . continuă pe B1

Previziuni dure pentru romani din partea lui Ponta: Cifrele arata toate un dezastru in 2020. Va veni momentul in care va trebui sa platim nota de plata

Previziuni dure pentru romani vin din partea fostului premier, Victor Ponta. Acesta sustine ca in doi ani vom resimti efectele promisiunilor facute in ajun de an electoral, iar Romania risca sa ajunga in.

Viorica Dancila anunta motivul pentru care Olguta Vasilescu preia Transporturile

Viorica Dancila anunta schimbarile din Guvern: L. Olguta Vasilescu - Transporturi, Marius Budai - Min. Muncii, N. Badalau - Economie, Alexandru Petrescu - Comunicatii, Daniel Breaz - Ministerul Culturii, Min.

Mesajul sarbilor pentru romani: Banner SURPRIZA, in limba romana, afisat pe stadionul Marakana (FOTO)

Mesaj inedit afisat la meciul de sambata dintre Serbia si Muntenegru, din Liga Natiunilor. Fanii Serbiei au avut un mesaj pentru suporterii nationalei de fotbal a Romaniei, ei afisand, in timpul partidei.

Nigel Farage, mesajul pentru romani dupa publicarea MCV: Sunteti pe punctul de a fi tratati ca cetateni de rangul al doilea de aceasta Uniune Europeana. Treziti-va!

Eurodeputatul britanicNigel Farage, cunoscut pentru vehementa cu care sustine Brexitul, a declarat pentru Digi24 ca romanii sunt pe punctul de a fi tratati ca cetateni de rangul al doilea in Uniunea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )