Libnet.ro
UNICEF

13:45

BVB BET isi continua cursa catre un nou record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB BET isi continua cursa catre un nou record

Tranzactii de 53 milioane lei, sub media zilnica a anului Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) isi continua cursa spre noi maxime istorice, ieri cosul de actiuni ce contine cele mai lichide saptesprezece titluri de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, avand un avans de 0,1%, pana la 10. 688,45 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

BVB BET - la un nou maxim al ultimilor aproape treisprezece ani

Lichiditate de aproape 50 milioane lei, sub media zilnica a anului Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a mai facut un pas catre doborarea maximului istoric din iulie 2007, de 10. 857,71 puncte, incheind sesiunea de tranzactionare de la finele saptamanii trecute in crestere cu 1,05%, la 10. 614,86 puncte, un nou varf al ultimilor aproape treisprezece ani.

BVB BET - tot mai aproape de maximul istoric

Actiunile Banca Transilvania, pe prima treapta in topul lichiditatii Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutiile din pietele europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )