Libnet.ro
UNICEF

00:06

DUPA PRIMELE TREI TRIMESTRE ALE ANULUI BET-TR se gaseste cu 20% peste nivelul anterior OUG 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI TRIMESTRE ALE ANULUI BET-TR se gaseste cu 20% peste nivelul anterior OUG 114

Prime Transaction: Evolutia din primele noua luni ale lui 2019 ar trebui sa atraga atentia detinatorilor de capital * Banca Transilvania: Tinand cont de turul de forta de la inceputul anului, este normal sa apara marcari de profit, consolidari sau poate chiar reactii negative mai consistente Primele noua luni ale anului au marcat o crestere impresionanta a principalelor actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET inregistrand un avans de 30%, in timp ce cu tot cu dividende randamentul total se ridica la aproape 41%, cat este rentabilitatea indicelui BET-TR. continuă pe Ziarul Bursa

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de amor. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata. Ce blestem ascunde?

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de iubire. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata si cum a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )