Libnet.ro
UNICEF

21:45

Lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014,. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,37%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

Indicele ROBOR o ia razna! Anuntul de ULTIMA ORA al BNR. Toti romanii cu credite sunt vizati

Indicele Robor, functie de care se calculeaza ratele romanilor, a luat-o razna. Joi, Robor la 6 luni, utilizat in calculul dobanzilor la creditele ipotecare in lei cu dobanda variabila, a crescut.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat la 3,35%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a treia zi consecutiv, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a.

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )