Libnet.ro
UNICEF

19:32

Se majoreaza RATELE: Indicele ROBOR creste din nou

B1 B1,
Se majoreaza RATELE: Indicele ROBOR creste din nou

Bucuria romanilor cu rate in lei la banci nu a durat prea mult. Indicele ROBOR este, din nou, in crestere. BNR a cotat, luni, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la. continuă pe B1

Indicele ROBOR creste in sedinta de astazi pe toate scadentele: cat este ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR inregistreaza cresteri minore pe toate scadentele in sedinta de astazi, 4 februarie, inclusiv ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara,.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,07%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). ROBOR la trei.

Guvernul PSD-ALDE taie din banii alocati bisericilor, dar creste din nou salariile preotilor

Guvernul PSD-ALDE taie cu peste o treime din banii alocati bisericilor, dar majoreaza cu peste 12% contributia statului la saralizarea personalului de cult, scrie profit. ro. Asadar, publicatia noteaza ca.

Business report: Bugetul pe 2019 din nou cu accent pe salariile bugetarilor si asistenta sociala/ Vom plati si mai mult pentru energia electrica?

Ministerul Transporturilor va primi anul acesta 11,66 miliarde de euro, cu aproape 55% mai mult decat anul trecut, pentru proiectele din infrastructura rutiera. Podul de la Braila primeste cei mai multi bani.

Piatek marcheaza din nou pentru Milan. Insuficient pentru victorie cu Roma

Echipele AS Roma si AC Milan au remizat, duminica seara, scor 1-1, intr-un meci din Serie A.

Actul 12: Mii de veste galbene au impanzit din nou strazile Frantei! Fortele de ordine se asteapta la noi VIOLENTE (VIDEO)

Cateva mii de veste galbene au marsaluit pe strazile din Paris, dar si prin alte orase din Franta, in al 12-lea weekend de proteste anti-guvernamentale, desi sondajele de opinie arata o crestere.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )