Libnet.ro
UNICEF

19:47

ROBOR la trei luni a scazut la 3,06%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 3,06%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,06%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,08%, fata de 3,09%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost violata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Marturia criminalului din Caracal despre Luiza: a violat-o timp de trei luni, a ucis-o la mijlocul lui iulie si i-a aruncat cadavrul in Dunare

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )