Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,03%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 3,03%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,03%, valoarea inregistrata sI in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,05%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,05%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,03%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,03%, fata de 3,04%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,04%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,04%, fata de 3,05%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicii ROBOR scad si ating noi minime. ROBOR la trei luni este la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, potrivit.

Indicele Robor la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Indicele ROBOR la trei luni continua sa scada. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la treiluni a coborat usor miercuri, la 3,04% pe an, de la 3,05%, cotatia anuntata cu o zi in urma, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. La inceputul.

Profesor de sport din Iasi acuzat de hartuirea unei eleve, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare: Sunt om in toata firea, nu un putoi As vrea sa iti fac un cadou, un pulovaras, un banut

Un profesor de sport din Pascani, judetul Iasi, acuzat ca a hartuit o eleva, a fost condamnat definitiv la trei luni de inchisoare cu suspendare si la plata unor daune morale de 10. 000 de lei. Magistratii i-au interzis sa predea timp de doi ani, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )