Libnet.ro
UNICEF

16:16

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,39%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 3,39%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,16%, valoarea inregistrata sI in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,38%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,38%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,38%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,38%, valoare inregistrata si in ziua de ieri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,39%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,39%, fata de 3,38%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marti, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care si-a exprimat regretul fata de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. in semn de solidaritate, Gabriela Firea a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei.

TIMP DE TREI LUNI: Firea anunta ca isi doneaza 10% din salariu, pentru reconstructia catedralei Notre Dame

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, anunta ca isi doneaza 10% din salariu, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre Dame.

ROBOR. Indicele ROBOR la trei luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima jumatate de an

Indicele ROBOR la treiluni a crescut la 3,39%, fata de 3,38%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. ROBOR la.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )