Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania, loc rusinos intr-un clasament privind calitatea vietii si bunastarea sociala: ultima din UE

Adevărul Adevărul,
Romania, loc rusinos intr-un clasament privind calitatea vietii si bunastarea sociala: ultima din UE

Romania se mentine pe locul 45 din 163 de tari si pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia nonprofit Social Progress Imperative cu sprijinul Deloitte. continuă pe Adevărul

DELOITTE: Studiu privind calitatea vietii si bunastarea sociala. Romania se mentine pe locul 45 in clasamentul mondial

Romania se mentine pe locul 45 din 163 de tari si pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia nonprofit Social Progress Imperative cu sprijinul Deloitte. Romania inregistreaza 78,35 de puncte din 100, un scor usor mai ridicat fata de anul precedent, si se regaseste, conform acestuia, in randul tarilor din a treia categorie din clasament, dupa Barbados, Bulgaria si Mauritius, conform unui comunicat trimis redactiei.

Romania, pe ultimul loc in UE la calitatea vietii si bunastarea cetatenilor. Ce loc ocupa tara noastra la nivel mondial

Romania se mentine pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia no.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )