Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,35%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,46%, potrivit datelor publicate mi. continuă pe Antena3

Parlamentul a votat. Veste proasta pentru cei care vor centrale termice

Romanii conectati la sistemele centralizate de incalzire nu vor mai avea dreptul legal de a se debransa, arata un proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor. Daca actul normativ va fi si promulgat de.

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,36%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,38%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,38%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor.

Summit Nato. Radu Tudor anunta o veste importanta pentru Romania: Comandament de 3 stele pe teritoriul nostru

Radu Tudor vine cu o prima veste buna pentru Romania de la Summitul Nato. Jurnalistul vorbeste pe blogul sau personal despre faptul ca Romtnia a primit Comandament de trei stele. In cadrul Summitului NATO.

Veste teribila pentru Firicel din Las Fierbinti!

Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinti, a primit o veste teribila, recent. Vedeta nu credea ca va ajunge in aceasta situatie vreodata. Citeste continuarea.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru romani! Meteorologii au anuntat pana cand tine VREMEA EXTREMA in aceasta vara: Zonele CELE MAI AFECTATE

Meteorologii vin cu vesti ingrijoratoare pentru saptamana aceasta. De luni, 9 iulie, pana duminica, 15 iulie, vremea va fi cand ploioasa, cand extrem de calduroasa, cu temperaturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )