Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR, anunt pentru romanii cu CREDITE: Noi majorari de rate

B1 B1,
BNR, anunt pentru romanii cu CREDITE: Noi majorari de rate

Minunea stagnarii indicelui ROBOR a durat cateva zile. Joi, BNR anunta ca acesta isi continua cresterea. Astfel, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in. continuă pe B1

BNR, anunt pentru romanii cu CREDITE: Ce se intampla cu indicele ROBOR

Banca Nationala a Romaniei anunta ca indicele Robor, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a stagnat luni la valoarea de 3,27%. De asemenea, indicele.

Veste TERIBILA pentru romanii care au MASINI LA MANA A DOUA: Ce trebuie sa verifice URGENT

Avertisment dur pentru romanii care vor sa-si achizitioneze o masina la mana a doua. Ei ar trebuie sa fie foarte atenti de la cine cumpara! Samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe ma.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: in Romania, cel mai ridicat Robor la 3 luni din UE

Nivelul indicelui la 3 luni din Romania a crescut semnificativ de la minimul record de 0,68% inregistrat in toamna anului 2016, ajungand joi la 3,31%. Astfel, comparativ cu cetatenii celorlalte state din.

Avertisment pentru romanii care isi petrec vacanta in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca se mentine riscul ridicat de incendiu pentru mai multe regiuni din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )