Libnet.ro
UNICEF

13:00

BNR anunta o lovitura puternica pentru LEU! La cat a ajuns un EURO

B1 B1,
BNR anunta o lovitura puternica pentru LEU! La cat a ajuns un EURO

Economia dudie, dar romanii sunt din ce in ce mai saraci. Ratele cresc accelerat din cauza cresterii indicelui Robor, iar euro face si el salturi serioase in fata leului. Banca Nationala a Romaniei. continuă pe B1

LOVITURA TERIBILA pentru romani: De la 1 august, se SCUMPESC iar GAZELE! Cu cat va creste pretul

Vesti proaste pentru romani. De la 1 august, pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu aproape 6%. Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma analizei.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Parchetul General a cerut EXCLUDEREA lor din magistratura

O noua lovitura pentru Lucian Onea si Mircea Negulescu, din cadrul DNA Ploiesti. Cei doi risca excluderea din magistratura, dupa o solicitare in acest sens facuta de Parchetul General PG), anunta.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Au fost suspendati din magistratura

UPDATE:Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu au fost suspendati din magistratura dupa cererea formulata de Parchetul General. O noua lovitura pentru Lucian Onea si.

CSM, lovitura DURA pentru procurorii de elita ai DNA - Onea si Negulescu. Anuntul de ULTIM MOMENT

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar.

Tudorel anunta noua procedura pentru sefia DNA

Noua procedura de selectie pentru postul de procuror-sef al DNA va avea loc in perioada 6 august - 6 septembrie, interviurile pe care procurorii candidati le vor sustine cu ministrul Tudorel Toader fiind programate in perioada 3 - 5 septembrie, anunta Ministerul Justitiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )