Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cresc RATELE! Anuntul BNR, lovitura pentru romani cu credite in lei, inainte de Paste

B1 B1,
Cresc RATELE! Anuntul BNR, lovitura pentru romani cu credite in lei, inainte de Paste

Romanii cu credite in lei primesc vesti proaste inainte de Paste. Ratele la creditele in lei cresc din cauza cresterii indicelui ROBOR. BNR anunta ca, luni, indicele ROBOR, in functie de care sunt. continuă pe B1

Pensiile din Romania care se dubleaza in 2020, iar in 2021 se vor tripla. Anuntul lui Dragnea pentru toti pensionarii

Liviu Dragnea si ai lui tin o campanie electorala in forta. Acum pun baza pe cum o sa-i iubeasca pensionarii si promisiunile sunt marete. Pensiile sunt subiectul preferat al oricarui partid aflat la putere. Asta pentru ca pensionarii s-au dovedit de-a lungul timpului cea mai usor de manipulat baza de votanti. De data aceasta, Liviu [] .

VIDEO Ministrul Razvan Cuc, pe Centura Sucevei: Nimic nu e prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei si a primit asigurari de la constructor ca lucarile se vor finaliza in termenul asumat, relateaza Agerpres. intrebat daca investitia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Cuc a spus ca nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura si trebuie finalizata.

PENSII 2019. Anunt important pentru romani. Cresc pensiile de la 1 septembrie. Anunul facut de ministrul Muncii

Anunt important despre pensiile romanilor. Milioane de romani vor fi direct afectati de aceste schimbari. Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Ministrul.

Ministrul Transporturilor vine cu o veste proasta pentru romani: Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival

Veste proasta cu doualuni inainte de vacanta de vara. Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Razvan.

Lovitura pentru Augustin Lazar. Ce fac avocatii lui Ion Iliescu

Avocatii lui Ion Iliescu au luat o decizie bomba, o mutare de ultima ora. Acestia urmeaza sa depunao plangere penala la Sectia pentru InvestigareaInfractiunilor din Justitie. Cei vizati.

PENSII 2019. Anunt important pentru romani. Cres pensiile de la 1 septembrie. Anunul facut de ministrul Muncii

Anunt important despre pensiile romanilor. Milioane de romani vor fi direct afectati de aceste schimbari. Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Ministrul.

PARASITI de URGENTA aceasta tara!. AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANI! ANUNT de MAXIMA IMPORTANTA

Vin vremuri grele si pentru cetatenii din Libia! Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis luni o alerta de calatorie pentru romanii care intentioneaza sa calatoreasca sau care se afla in Libia, av.

Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Le doresc sanatate, impliniri si fericire alaturi de cei dragi

Liviu Dragnea a postat pe contul personal de Facebook doua mesaje pentru cei care sarbatoresc Pastele Catolic, dar si un mesaj de Florii pentru crestinii ortodcsi. Crestin-ortodocsii sarbatoresc a.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )