Libnet.ro
UNICEF

13:15

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie. continuă pe Ziarul Bursa

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie.

Statul de drept din tara noastra, din nou in atentia Parlamentului European

Situatia statului de drept din tara noastra va fi dezbatuta din nou de catre parlamentarii europeni. Dupa ce, in 13 noiembrie 2018, deputatii europeni au adoptat o rezolutie extrem de critica la adresa autoritatilor de la Bucuresti in care au indicat masurile de urmat pentru a reintra in criteriile care definesc un stat de drept conform Tratatului Uniunii Europene, ei vor relua aceasta tema, in urma asalturilor din ultima vreme pe care puterea politica din tara noastra le-a avut la adresa sistemului judiciar si la independenta justitiei.

EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA: Piata auto din tara noastra va creste cu 15% anul acesta

Piata auto locala ar putea creste in acest an cu 15% comparativ cu anul 2018, iar gradul de adoptie al vehiculelor hibrid se va mentine ridicat, in conditiile in care acesta depaseste media europeana, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Edit Tarcolea, general manager Toyota Romania.

POTRIVIT LUI EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA, ANUL ACESTA: Piata auto din tara noastra, posibila crestere de 15%

Piata auto locala ar putea creste in acest an cu 15% comparativ cu anul 2018, iar gradul de adoptie al vehiculelor hibrid se va mentine ridicat, in conditiile in care acesta depaseste media europeana, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Edit Tarcolea, general manager Toyota Romania.

CUTREMUR la granita cu Romania! ZONELE din tara noastra unde S-A RESIMTIT cel mai tare!

Un cutremur s-a produs, in noaptea de luni spre marti, la granita cu Romania! Seismul s-a produs in Serbia si a avuto magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost localizat la numai 7.

INDICELE DE PERCEPTIE (FIC) PRIVIND MEDIUL DE AFACERI DIN ROMANIA Norii incep sa se adune

Cele mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri realizat in martie 2019) aduce cateva semne importante de ingrijorare si lasa deschisa intrebarea daca ceea ce vedem acum este o tendinta care se va accentua sau doar niste semnale trecatoare.

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

Cifre cumplite despre mortile prevenibile in Romania. Speranta de viata in tara noastra, cu 5 ani sub media UE

Mortalitatea prevenibila si mortalitatea evitabila raman, in Romania, doua concepte aproape straine, cifrele din statisticile forurilor europene indicand oarece progrese in ceea ce priveste sistemul de sanatate pentru romani, insa si mentinerea pe ultimul loc in UE la importante capitole.

Start-up romanesc, in finala unei competitii de afaceri din domeniul modei din Elvetia

Startup-ul romanesc Product Lead, care a creat un ecosystem software ce ajuta brandurile sa inteleaga si sa foloseasca mai bine puterea social media, se afla printre cei 12 finalisti ai competitiei organizate de o companie elvetiana - Fashion Innovation Award 2019. Finalistii, atat elvetieni, cat si startup-uri internationale, dezvolta solutii noi destinate industriei FashionTech, acoperind diferite parti ale lantului de nevoi ale afacerilor din lumea modei.

Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Biletul de adio pe care l-a lasat barbatul

Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Marjacu, patronul mai multor magazine si restaurante din municipiul Slatina, si-a pus capat zilelor miercuri dupa-amiaza. Barbatul a lasat un bilet de adio prin care.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )