Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi previziuni sumbre pentru anul viitor

Adevărul Adevărul,
Noi previziuni sumbre pentru anul viitor

Economistii sunt sceptici fata de o posibila evolutie a indicatorilor economici in 2019, avertizand ca se asteapta la o noua crestere a inflatiei, a indicelui ROBOR, dar si a cursului valutar, care poate depasi 4,73 lei/euro in vara viitoare. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Femeia Versace este creativa, sigura pe ea, puternica si misterioasa. Este o aparitie iconica, iar colectia Versace pentru sezonul primavara-vara 2019 confirma acest lucru. Iata cele mai cool tinute propuse de Versace pentru vara viitoare, in cadrul Milano Fashion Week.

Kaufland Romania va aloca anul viitor pana in 6 milioane de euro pentru proiecte de CSR

Kaufland Romania va aloca anul viitor pana in 6 milioane de euro pentru proiecte de CSR Corporate Social Responsability / Resposabilitatea Sociala a Companiilor), a declarat, pentru News. ro, responsabilul CSR al Kaufland Romania, Katharina Scheidereiter. Suma reprezinta fondul ce poate fi dedus din impozitul pe profit, precizeaza ea.

Metallica va canta in Romania anul viitor: cat costa biletele

Legendara formatie americana Metallica revine in Romania anul viitor, ca parte a unui turneu mondial, si va fi insotita de trupele Ghost si Bokassa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )