Libnet.ro
UNICEF

16:16

Scandal fara precedent legat de indicele ROBOR. Bancile sunt acuzate ca actioneaza ca un cartel

Antena3 Antena3,
Scandal fara precedent legat de indicele ROBOR. Bancile sunt acuzate ca actioneaza ca un cartel

Scandalul ROBOR ajunge in Parlament. GuvernatoruL BNR este chemat sa explice mecanismul de stabilire a indicelui care afecteaza direct ratele romanilor cu credite in lei. Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, acuza. continuă pe Antena3

Scandal fara precedent in criza Energiei. Razvan Nicolescu, fost ministru: Tiriac si Becali nu pot fi protejati de stat la fel ca un pensionar cu cateva sute de lei

Scandalul pretului la energie ia amploare. Fostul ministru al Economiei Razvan Nicolescu spune, despre plajonarea pretului energiei pentru consumatorii casnici, ca Domnul Tiriac si domnul Becali nu pot fi.

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Dupa doua saptamani in care indicele in baza caruia se calculeaza dobanzile la creditele in lei a scazut, luni acesta a fost cotat la 2. 97%, aproape la fel ca la.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR creste din nou

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,97%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Rob.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut in sedinta de astazi

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, creste in sedinta de astazi, 18 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos cum a evoluat indicele ROBOR pe toate.

Situatie fara precedent la Judecatoria Roman. Magistratii au crezut initial ca este o gluma proasta

Situatie fara precedent la Judecatoria Roman. Magistratilornu le-a venit sa creada ca este posibil asa ceva si au crezut, initial,ca au de a face cu o gluma. Mai precis, partile dintr-un.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )