Libnet.ro
UNICEF

17:15

LANGA CHINA, INDIA SI RUSIA Piata noastra de capital - emergenta secundara in universul FTSE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LANGA CHINA, INDIA SI RUSIA Piata noastra de capital - emergenta secundara in universul FTSE

Intrarea in esalonul pietelor emergente este evident un pas bun, dar nu suficient pentru dezvoltarea bursei, sunt de parere analistii din piata noastra *BT Capital Partners: Banca Transilvania, Nuclearelectrica si TeraPlast - companiile incluse in seria de indici FTSE Global Equity Index *Adrian Codirlasu, CFA Romania: Mai ales acum, prin intrarea in categoria pietelor emergente, se creeaza un mediu benefic pentru listari. Piata noastra de capital a intrat oficial, incepand de astazi, in categoria celor emergente secundare sub umbrela FTSE Russell, al doilea jucator global ce realizeaza astfel de clasamente, dupa ce in luna septembrie a anului trecut, agentia londoneza de rating stabilise ca sunt indeplinite criteriile pentru accederea in esalonul superior pietelor de frontiera, in care ne-am aflat din 2008 incoace. continuă pe Ziarul Bursa

ULTIMA ZI Luni, piata noastra de capital intra in categoria celor emergente secundare

Piata noastra de capital va intra oficial, incepand de luni, in categoria celor emergente secundare a FTSE Russell, astazi fiind ultima zi in care, conform ierarhiei agentiei londoneze de rating, suntem clasificati ca piata de frontiera.

Piata de capital Romania promoveaza de la statutul de piata de frontiera la cel de piata emergenta

Piata de capital Romania este inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pietele Emergente incepand din data de 21 septembrie 2020.

Piata romaneasca de capital devine astazi piata emergenta

Piata de capital Romania trece de astazi de la piata de frontiera la piata emergenta, miscare de asteptat sa aiba efecte si in economia reala.

ştiri din Economie

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )