Libnet.ro
UNICEF

13:15

BVB Cresteri usoare dupa caderea Guvernului, dar lichiditatea sufera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Cresteri usoare dupa caderea Guvernului, dar lichiditatea sufera

Rulaj de 12,4 milioane de lei, cel mai mic din 23 august incoace A doua saptamana calendaristica ce a urmat anuntului FTSE Russell privind promovarea pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare, incepand cu toamna anului viitor, a adus o crestere modesta pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB), dupa scaderi in saptamana anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

Tudor Chirila, reactie uluitoare, dupa caderea guvernului: Electoratul este needucat si uita repede!

Caderea guvernului nu avea cum sa-l lase tocmai pe Tudor Chirila indiferent. Acesta a militat intotdeauna pentru dreptate si a stat alaturi de cetateni la fiecare protest, incercand sa se zbata pentru ceea ce este corect pe el, pentru familia sa si pentru popor. Care a fost prima reactie dupa motiunea de ieri? Tudor Chirila, .

Vinerea cutitelor lungi in PSD dupa caderea Guvernului. Se pregateste mazilirea tradatorilor. Ce se va intampla cu Viorica Dancila?

La nici 24 de ore dupa caderea Guvernului PSD in Parlament, in PSD a inceput razboiul. Reuniti intr-o sedinta de urgenta informala condusa de Marcel Ciolacu,liderii social-democrati au inceput.

PSD, umilit la Vaslui dupa caderea guvernului. O coroana de flori a fost agatata de gardul organizatiei judetene a PSD

Vasluienii au intampinat cum se cuvine caderea Guvernului Dancila, prin votul dinParlament la motiunea de cenzura, si au adus la sediul PSD o coroana de flori pe care au agatat-o de gardul.

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMA! Ce se intampla dupa caderea Guvernului: Nu e de bine!

Cristian Tudor Popescu a salutat caderea Guvernului, joi, in urma depunerii motiunii de cenzura de catre Opozitie. Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul Totusi,.

Strategia PNL pentru consultari. Ce au de gand sa faca liberalii dupa caderea Guvernului

Liberalii stabilesc la aceasta ora strategia dupa demiterea Guvernului. Liderii PNL s-au adunat in Biroul Politic al partidului si decid cu ce mandat merg la consultarile de la.

Euro a crescut dupa caderea Guvernului. Ce se va intampla in perioada imediat urmatoare

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in.

Sorina Pintea revine in functia de manager al spitalului din Baia Mare, dupa caderea Guvernului Dancila

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin.

Lia Savonea continua lupta pentru Sectia Speciala chiar si dupa caderea Guvernului Dancila

Lia Savonea, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a convocat pentru marti o noua sedinta a plenului in care sa o numeasca pe Adina Florea la conducerea Sectiei Speciale. Comentatorii politici sustin insa ca, odata cu caderea Guvernului Dancila, numirea unui nou sef la SIIJ ar trebui sa astepte.

Curs BNR: Leul se depreciaza in prima zi dupa caderea Guvernului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, vineri, un curs de 4,7582 lei pentru un euro, in crestere cu 0,84 bani +0,18%) fata de cotatia anterioara, de 4,7498 leieuro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )