Libnet.ro
UNICEF

17:15

BVB Lichiditate de numai 4,65 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de numai 4,65 milioane de euro

Scaderi pe linie pentru indicii BVB Rulajul consemnat ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 4,65 milioane de euro 16,38 milioane de lei), sub valoarea medie a anului, de circa 8,91 milioane de euro, intr-o sedinta de tranzactionare anosta din toate punctele de vedere. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Lichiditate de doar 3,7 milioane de euro

BET-FI, singurul indice in scadere Rulajul inregistrat in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii s-a situat la doar 3,72 milioane de euro, cu mult sub media zilnica a anului de 8,87 milioane de euro, in conditiile in care, prin piata deal nu a fost derulat niciun transfer.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 1,11 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,24 milioane lei 1,11 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 1,99 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,4 milioane lei 1,99 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,72 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17,63 milioane lei 3,72 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,86 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,54 milioane lei 2,86 milioane de euro).

Romania va imprumuta 50 milioane euro de la Banca Mondiala, pentru infrastructura Politiei de raspuns la dezastre si sensibilizarea publicului. Vezi costurile imprumutului

Banca Mondiala va sprijini autoritatile romane pentru un proiect ce vizeaza cresterea rezilientei facilitatilor critice ale Politiei Romane de raspuns in situatii de urgenta si la dezastre si consolidarea capacitatilor institutionale pentru pregatirea si raspunsul in situatii de urgenta. imprumutul este in valoare de 50 milioane euro, acordul fiind semnat pe 10 iulie 2019.

Finantare de peste 6 milioane euro pentru imbunatatirea prognozelor meteo

Ministerul Mediului vizeaza atragerea unei finantari de peste 6 milioane de euro pentru un proiect c.

Renato Sanches, de la Bayern la Lille in schimbul a 20 de milioane de euro

Clubul francez de fotbal Lille OSC a ajuns la un acord cu campioana Germaniei, Bayern Munchen, careia ii va achita 20 milioane euro in schimbul internationalului portughez Renato Sanches, informeaza LEquipe.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioane euro - finalizate

JLL: Cumparatorii raman foarte atenti si procesele de due-diligence sunt foarte detaliate * in ultimele 12 luni, preturile pentru proprietati industriale si de birouri au crescut, arata specialistii Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioa-ne de euro au fost finalizate in primul semestru al anului in curs, conform datelor transmise de JLL Romania. Acestea arata ca peste 70% din volumul de 340 de milioane de euro a fost generat de doar doua tranzactii.

ADRIAN VOLINTIRU, ROMGAZ Investitia initiala in Gastrade este 12,5 milioane euro

in plus, investitiile pe care Romgaz trebuie sa le realizeze pentru urmatorii doi ani, cat urmeaza sa dureze executia proiectului, sunt inca pe atat, a spus directorul producatorului de gaze naturale * Actionarii Romgaz sunt convocati in septembrie pentru a aproba achizitionarea unui pachet de 20% din Gastrade Investitia initiala a producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) intr-un pachet de 20% din actiunile companiei elene Gastrade, ce dezvolta un terminal de gaze naturale lichefiate LNG) langa Alexandroupolis, oras la Marea Egee, este posibil sa fie de 12,5 milioane de euro, a precizat ieri Adrian Volintiru, director general al companiei cu sediul in Medias, in cadrul unei intalniri cu presa.

ştiri din Economie

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )