Libnet.ro
UNICEF

12:30

BVB Lichiditatea scade la doar 3,6 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditatea scade la doar 3,6 milioane de euro

Indicii, in crestere, pentru a patra sedinta la rand in ultima sedinta de tranzactionanare a saptamanii trecute, rulajul a coborat la numai 3,58 milioane de euro, cum mult sub media zilnica inregistrata in acest an, de 8,97 milioane de euro, intr--o zi bursiera in care operatorul pietei si-a publicat rezultatele finaciare pentru primul semestru al anului, Bursa de Valori Bucuresti BVB) raportand la jumatatea anului o scadere a profitului cu 45%, rezultat aparut in conditiile reducerii cu 25% a activitatii de tranzactionare. continuă pe Ziarul Bursa

Fonduri europene pentru firme 2019: Ultimele informatii despre POR 2.2 - IMM - max. 5 milioane euro pe proiect

Statul promitea, anul trecut, o noua transa de fonduri europene pentru firmele mici si mijlocii IMM), de pana la 5 milioane de euro fiecare, dar nu a mai zis nimic pe urma. StartupCafe. ro s-a interesat la Ministerul Dezvoltarii si a aflat cele 2 variante de lucru pentru anul 2019, pentru lansarea unui nou apel de proiecte POR 2.

DIN CAUZA OBSTACOLELOR IMPUSE DE DANEMARCA, Lucrarile la Nord Stream 2, posibil sa coste mai mult cu 660 milioane euro

Operatorul proiectului Nord Stream 2 a anuntat, ieri, ca lucrarile la gazoductul care traverseaza Marea Baltica spre Europa ar putea fi intarziate cu opt luni si ar putea costa cu 660 de milioane de euro in plus, din cauza obstacolelor in obtinerea permiselor necesare din Danemarca, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )