Libnet.ro
UNICEF

23:45

BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele internationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele internationale

Tranzactii de 34 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sedinta de ieri, intr-o zi cu declinuri importante in pietele europene, marcate de noi masuri de restrictii pentru limitarea raspandirii pandemiei de Covid-19 si de sansele tot mai reduse pentru un nou pachet de stimulare economica in Statele Unite, inainte de alegeri. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Rulaj de circa 30 milioane lei, sub media anului

Scaderi pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor din sesiunea de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 29,67 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 66 milioane de lei.

Certificare ISO 9001 pentru Fabrica Nokian Tyres din America de Nord

Noua fabrica Nokian Tyres din Dayton, SUA, a primit certificarea ISO 9001. Pentru a obtine aceasta certificare, companiile trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice sistemului de management al calitatii, confirmand, astfel, angajamentul fata de calitatea premium.

Care este bugetul alocat pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

In cateva saptamani romanii vor merge din nou la urne. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis au declart ca alegerile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )