Libnet.ro
UNICEF

07:30

MACRO NEWSLETTER 17 Decembrie 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 17 Decembrie 2019

Activitatea in sectorul privat din Franta s-a temperat usor in decembrie 2019. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 52 o valoare sub 50 arata contractie), de la 52,1 in luna precedenta, in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a crescut pana la 52,4 de la 52,2 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a scazut peste asteptari, pana la 50,3, cel mai redus nivel din ultimele 3 de luni, de la 51,7 in luna precedenta, in conditiile unei scaderi a indicelui productiei pana la 50,2 de la 51,6 in luna anterioara. Expansiunea activitatii din sectorul privat a avut loc pe fondul cresterii preturilor materiilor prime si a preturilor produselor finite. Sursa: IHS Markit) . continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 16 Decembrie 2019

Productia industriala din zona euro si-a accelerat declinul anual in octombrie 2019, pana la 2,2%, de la 1,8% in luna anterioara, pe fondul unei scaderi lunare de 0,5%, dupa o scadere de 0,1% in luna anterioara. Productia industriala din UE a scazut cu o rata anuala de 1,7%, dupa o scadere de 1,2% in luna precedenta, in conditiile unui declin lunar de 0,4%. La nivelul statelor UE, cele mai mari scaderi anuale s-au inregistrat in Germania -6,3%), Estonia, Romania si Slovacia toate -3,9%), iar cele mai mari cresteri anuale au fost in Ungaria +6,5%), Irlanda +5,9%) si Polonia +3,4%). Sursa: Eurostat) .

HOROSCOP 17 decembrie 2019. Zodia care nu reuseste sa-si achite datoriile

Horoscop zilnic 17 decembrie 2019.

ALERTA METEO: SCHIMBARE BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologii vin cu vesti bune pentru ziua de marti, 17 decembrie 2019. Vremea va ramane in continuare.

Curs valutar BNR, marti, 17 decembrie. Cresterea euro da semne de oboseala?

BNR va emite noul curs valutar marti, 17 decembrie, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, marti, 17 decembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii marti, 17 decembrie 2019, in jurul orei .

Prognoza ANM, marti, 17 decembrie. Vesti bune de la meteorologi. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii meteo de la ANM au emis prognoza pentru aceasta saptamana. Ce vesti aduc expertii pentru ziua de marti, 17 decembrie 2019? Cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza ANM, marti, 17 decembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 16 22 decembrie. Expertii meteo anunta ca Romania .

HOROSCOP DRAGOSTE 17 DECEMBRIE. Gemenii au parte de zile fierbinti alaturi de persoana iubita, Capricornii sunt irascibili

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 decembrie 2019. Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus. Se reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 decembrie. Balantele primesc binecuvantarea, Leii isi gasesc linistea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 17 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 decembrie. Berbecii se vindeca prin iubire, Racii se simt diferiti

Iata pentru MARTI 17 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Gemenii comunica mult, Scorpionii se bucura de viata

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 DECEMBRIE 2019; Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus, deci ne reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa.

HOROSCOP rune 17 decembrie. Fecioarele trebuie sa isi gestioneze anxietatea, Capricornii fac schimbari

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 decembrie 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )