Libnet.ro
UNICEF

22:32

Managerii din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Managerii din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii

Managerii din Romania preconizeaza, pentru perioada decembrie 2019 - februarie 2020, o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industria prelucratoare si servicii, arata datele transmise marti de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Managerii din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii

Managerii din Romania preconizeaza, pentru perioada decembrie 2019 - februarie 2020, o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industria prelucratoare si servicii, arata datele transmise marti de Institutul National de Statistica INS).

INS, date privind tendinta evolutiei activitatii economice: Crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii, in perioada decembrie-februarie

Institutul National de Statistica INS) a publicat, marti, date privind tendinta evolutiei activitatii economice in perioada decembrie 2019 - februarie 2020. Astfel, potrivit INS, se constata o.

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

ALERTA! Se da AJUTOR LUNAR, pe langa PENSIE. VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Iata cine va putea primi un ajutor lunar, pe langa pensia incasata de la stat. Care sunt conditiile in care se poate acorda acesta, aflati din materialul urmator,.

Ministrul Finantelor: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de apleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu.

O firma din Romania a dat lovitura! Lionel Messi, intr-un spot publicitar

O firma cunoscuta din Romania a dat lovitura. Lionel Messi a filmat un spot publicitar ce va putea fi vazut curand pe canalele TV din tara noastra.

Anul scolar 2020 2021. Cate vacante vor avea elevii din Romania

Ministerul Educatiei propune ca anul scolar 2020 2021 sa inceapa pe data de 14 septembrie. Proiectul se afla in acest moment in dezbatere publica, iar cei care doresc pot face observatii. Pe langa data la care elevii vor incepe cursurile, proiectul mai prevede si perioadele celor patru vacante care ar urma sa fie acordate.

COSTEL ALEXE: Administratiile publice din Romania trebuie sa isi implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului

Depasirile normelor de poluare exista, sunt din ce in ce mai mari de la an la an si toate administratiile publice din Romania trebuie sa implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului, a declarat, luni, ministrul Mediului, Costel Alexe, informeaza Agerpes.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )