Libnet.ro
UNICEF

12:45

O mare companie din domeniul jocurilor se muta intr-un spatiu mai mare si face angajari

Adevărul Adevărul,
O mare companie din domeniul jocurilor se muta intr-un spatiu mai mare si face angajari

O mare companie din industria video a anuntat ca se va reloca intr-o noua cladire de birouri, actiunea facand parte din planul sau de extindere, atat din punct de vedere al spatiului, cat si al numarului de angajati. continuă pe Adevărul

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

Tren direct Satu Mare - Viena, din decembrie, introdus de austriecii de la OBB

In Mersul Trenurilor din Austria va figura un nou tren international catre Romania: Satu Mare - Viena, dupa ce anul trecut a fost introdus trenul direct Viena-Cluj cu vagoane CFR si MAV). Trenul catre Satu Mare este o ramificatie a celui catre Cluj, traseul si orarul fiind comun pentru mai mult de jumatate din drum. Informatia a fost relatata in premiera de publicatia bihon. ro. Trenul nu este foarte rapid, avand si o multime de opriri: cei aproximativ 590 km sunt parcursi in noua ore.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )