Libnet.ro
UNICEF

21:45

Numarul salariatilor din economie va depasi 5 milioane de persoane in 2020 - studiu

Hotnews Hotnews,
 Numarul salariatilor din economie va depasi 5 milioane de persoane in 2020 - studiu

Piata muncii din Romania a suferit modificari notabile in ultimele trei decenii. Agricultura si industria extractiva au suferit depopulari masive, in timp ce comertul, sanatatea sau constructiile au inregistrat cresteri notabile, arata un studiu al agentiei de recrutare Adecco, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Accident grav in Neamt cu un microbuz ce venea din Marea Britanie: Doua persoane au murit, sapte sunt ranite

Un accident grav in care a fost implicat un microbuz a avut loc duminica noapte in judetul Neamt, fiind pus in aplicare planul rosu de interventie. Doua persoane au fost declarate decedate la fata locului, iar sapte au fost duse la spital, potrivit ZiarPiatraNeamt. ro. 19 Politia Neamt a informat ca microbuzul era condus de un tanar de 29 de ani din Vaslui, care intr-o succesiune de curbe nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul si s-a izbit frontal de un copacUPDATE 08. 04 Ranitii au fost dusi la spitalul din municipiul Roman. Unul dintre acestia este in coma, a declarat, la Digi 24, Irina Popa, purator de cuvant al ISU Neamt.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A iNTAMPLAT.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )