Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tarife mai mici pentru terminarea apelurilor mobile, din 2020

Adevărul Adevărul,
Tarife mai mici pentru terminarea apelurilor mobile, din 2020

ANCOM a dezbatut impreuna cu industria, in cadrul sedintei Consiliului Consultativ de ieri, reducerea tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile, incepand cu 1 ianuarie 2020. continuă pe Adevărul

PENSII MAI MICI pentru toata lumea! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada! PICA GUVERNUL?

Pensionari spanioli au marit numarul manifestatiilor in numeroase orase in tara, dorind o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, precum vestele galbene in Franta, relateaza.

Preturile RCA ar putea scadea in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt in general mai mici, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat joi noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind in general mai mici decat cele stabilite in luna martie 2019. Cristian Rosu, vicepresedintele ASF, responsabil de piata asigurarilor, spune ca in cazul autoturismelor detinute de persoane fizice, tariful de referinta mediu ponderat a scazut cu 7%, singura crestere semnificativa fiind la autoturismele cu o capacitate cilindrica mai mare de 2. 500 cmc.

ANCOM a propus reducerea tarifului maxim de terminare a apelurilor mobile

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat, vineri, ca a dezbatut, impreuna cu jucatorii din industrie, reducerea tarifului maxim de terminare a apelurilor la pu.

ANCOM a propus reducerea tarifului maxim de terminare a apelurilor mobile

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat, vineri, .

Germania anunta ca poate plati mai mult pentru cheltuielile de functionare a NATO

Germania doreste sa contribuie mai mult la cheltuielile de functionare a NATO atat timp cat alti ali.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

Mesajul tulburator transmis de Cosmin pentru mama lui, una din victimele accidentului din Ialomita: iti multumim pentru tot

Viorica Moise este una dintre victimele cumplitului accident din Ialomita. Familia a decis sa o inmormanteze mai devreme cu o zi, pentru ca ultima sa zi pe pamant sa nu coincida cu aniversarea sa. Ar fi impli.

CU 262 MILIOANE EURO Romania - a sasea cea mai mare piata de asigurari property din ECE

Tara noastra este a sasea cea mai mare piata de asigurari property din Europa Centrala si de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat, ieri, Adrian Marin, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )