Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tradeville introduce noi facilitati pentru investitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tradeville introduce noi facilitati pentru investitori

Societatea de servicii de investitii financiare Tradeville, care la gala de premiere a performantelor bursiere din 2019 organizata saptamana trecuta de Bursa de Valori Bucuresti BVB) a primit printre altele Premiul pentru inovatie in industria de brokeraj, continua sa se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fara precedent a arhitecturii IT si ofera posibilitatea investitorilor de a opera transferuri din si in Revolut, din 3 august, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

Noi finantari pentru firme de tehnologii 5G, in Europa

Firmele europene care dezvolta tehnologii relevante in domeniul retelelor de telecomunicatii de generatia a cincea 5G) vor putea obtine noi finantari printr-un fond de investitii lansat joi.

Olanda: Noi interdictii pentru muncitorii romani. Localnicii spun ca zilierii submineaza coeziunea sociala din cartier

Muncitorii straini nu mai au voie sa inchirieze, la comun, locuinte in zonele rezidentiale din Amsterdam, acest lucru fiind posibil doar pentru romanii care sunt membrii ale aceleiasi familii. Recent, Arnhem.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )