Libnet.ro
UNICEF

15:30

Transportatori: Romania va pierde 200.000 de soferi profesionisti. Parlamentul European ingroapa industria

Adevărul Adevărul,
Transportatori: Romania va pierde 200.000 de soferi profesionisti. Parlamentul European ingroapa industria

Transportatorii romani afirma ca tara noastra va pierde 200. 000 de soferi profesionisti, din cauza ca Parlamentul European a votat Pachetul Mobilitate 1, care prevede mai multe practici discriminatorii in transportul rutier de marfa si care va ingropa industria de transport rutier international din Romania. continuă pe Adevărul

Romania ar putea ataca la Curtea de Justitie a UE Pachetul Mobilitate I, votat de Parlamentul European: Prevederile ce se aplica in cazul transportatorilor au un caracter restrictiv si disproportionat

Autoritatile romane considera ca forma in care Parlamentul European a adoptat Pachetul Mobilitate I, in ciuda implicatiilor negative ale acestuia, semnalate in repetate randuri, va afecta functionarea.

Parlamentul European cere Japoniei sa respecte legislatia internationala in materie de copii din cupluri binationale

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie privind cazurile de rapire a unor copii din cupluri binationale de catre parintele lor japonez dupa o separare, solicitand Japoniei sa respecte dreptul international, relateaza AFP, citata de Agerpres. in cadrul unei rezolutii adoptate cu 686 de voturi pentru, unul impotriva si opt abtineri, eurodeputatii au manifestat ingrijorare fata de numarul mare de cazuri de rapiri parentale in Japonia, potrivit unui comunicat al Parlamentului European. Parintii care sunt cetateni ai UE, divortati sau despartiti de soti japonezi, se lupta uneori de ani buni pentru a incerca sa-si vada sau sa-si recupereze copiii cu care mama lor japoneza sau uneori tatal) a parasit caminul. Codul familiei japoneze nu recunoaste autoritatea parentala partajata.

Parlamentul European adopta o reforma majora a sectorului de transport rutier

Parlamentul European a adoptat o reforma majora a sectorului de transport rutier, si precizeaza ca sustine regulile revizuite pentru a imbunatati conditiile de munca ale soferilor si pentru a opri denaturarea concurentei in transportul rutier.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )