Libnet.ro
UNICEF

23:00

Decembrie si ianuarie - doua luni de scadere a industriei (barometrul industrial)

Hotnews Hotnews,
 Decembrie si ianuarie - doua luni de scadere a industriei (barometrul industrial)

In industrie, activitatea extrem de slaba din decembrie s-a prelungit si dupa anul nou, desi in ianuarie vedem si mici semne de redresare, se arata in editia pe februarie a Barometrului Industrial. incepand din 2014, in fiecare luna, IRSOP si SNSPA intreaba un esantion de manageri daca in firma lor productia, comenzile, stocurile, angajarile si alti parametrii au crescut sau au scazut fata de luna precedenta. Un index bazat pe raportul net dintre raspunsuri semnaleaza expansiune daca trece de 50 de puncte si contractie daca scade sub 50. continuă pe Hotnews

Decembrie si ianuarie - doua luni de contractie in industrie

In industrie, activitatea extrem de slaba din decembrie s-a prelungit si dupa anul nou, desi in ianuarie vedem si mici semne de redresare. Cauzele principale sunt sezonalitatea si capacitatea slaba a ompaniilor de a atrage comenzi suficiente care sa stabilizeze cresterea si sa diminueze efectele sezoniere. Inevitabil, contractia activitatii determina venituri mai mici, exces de capacitate si dificultati de relansare a cresterii, datorita nivelului scazut de la care incepe revenirea.

Premierul britanic, Theresa May, ar vrea sa ceara UE amanarea Brexit cu doua luni

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata cu doua luni, potrivit cotidianului Telegraph, de la Londra. Guvernul condus de Theresa May a elaborat cateva optiuni pentru cazul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )