Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,. continuă pe Wall-Street Ro

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

AB InBev renunta la cea mai mare listare din acest an

Anheuser-Busch InBev NV a anuntat ca nu va merge mai departe cu planificata listare la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific - Budweiser Brewing Company APAC Ltd - in ceea ce ar fi fost cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, transmite Reuters.

Romania, locul 2 in Europa Centrala si de Est pentru cea mai mare amenda de incalcare a GDPR

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat la finele lunii trecute o institutie bancara din Romania cu 130. 000 euro pentru incalcarea regulamentului UE de protectie a datelor. Cuantumul amenzii plaseaza tara noastra pe locul al doilea in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, in ceea ce priveste cele mai mari sanctiuni pentru incalcarea GDPR, arata o analiza Deloitte Romania.

Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Populatia Germaniei a atins un nivel record de peste 83 milioane de persoane, anul trecut, in mare parte datorata migratiei din Europa de Est, Romania figurand in topul clasamentului, scrie Reuters.

Greva generala de la SC Electroaparataj Targoviste se prelungeste cu inca doua saptamani. Este cea mai mare perioada de greva a unei firme din Targoviste

Salariatii SC Electroaparataj SA din Targoviste se afla in greva de mai bine de doua luni, timp in care societatea a anuntat dizolvarea societatii. in ciuda acestei situatii, sindicalistii nu renunta la revendicarile lor.

Romania are a cincea cea mai mare diaspora din lume

Emigratia a devenit un fenomen social si economic major in Romania, unde populatia a scazut de la 22,4 milioane in anul 2000 la 19,5 milioane in 2018. Migratia catre strainatate este responsabila pentru peste 75% din acest declin, arata un raport realizat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD).

Business report: Vodafone pierde definitiv in fata unor clienti care si-au reziliat contractele inainte de termen; Exportul net sarbatoreste cea mai mare influenta negativa asupra cresterii PIB din ultimii 10 ani: Pica imperiul lui Ioan Niculae? Interagr

Metroul si trenul metropolitan din Cluj incep cu amanari: depunerea ofertelor la licitatia pentru studii se prelungeste pana pe 30 iulie. Licitatia pentru studiile necesare. Alianta VW-Ford anunta noua generatie de masini electrice. Cand le vedem pe sosea. Viitoarele masini electrice Ford vor fi construite pe platforma MEB Modular Electric Toolkit).

Romania, raiul scumpirilor: timp de sase luni consecutive am avut cele mai mari cresteri de preturi din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )