Libnet.ro
UNICEF

13:15

Analisti CFA: Media anticipatiilor pentru cursul leu/euro peste 6 luni: 4,6999. Unul din doi analisti spune ca n principalele orase piata imobiliara e supraevaluata

Hotnews Hotnews,
 Analisti CFA: Media anticipatiilor pentru cursul leu/euro peste 6 luni: 4,6999. Unul din doi analisti spune ca n principalele orase piata imobiliara e supraevaluata

Aproape jumatate din analistii CFA Romania se asteapta la o inrautatire a conditiilor de afaceri in urmatoarele 12 luni, in timp ce cealata jumatate estimeaza ca acestea vor ramane la fel, se arata in sondajul dat publicitatii marti. Potrivit documentului, trei sferturi dintre cei mai titrati analisti sunt de parere ca ROBOR 3M va creste si doar 2% se asteapta la un recul al acestuia in urmatorul an. De asemenea, aproape 80% vad leul depreciat in fata de euro in urmatorul an, iar 46% se asteapta la cresterea inflatiei. intrebati despre preturile din zona imobiliarelor, jumatate dintre analistii CFA sunt de parere ca in principalele orase acestea sunt supraevaluate. continuă pe Hotnews

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu - Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 29 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 29 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra. Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 28 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 28 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 27 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 27 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Leu Nu fi comod in a-ti face dreptate, daca simti ca cineva a gresit major. Da, a te lupta cu minciuna si cu rautatea nu e usor, e un razboi al.

HOROSCOPUL pentru zodia LEU, in perioada 28 octombrie - 3 noiembrie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Vanda Florea (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia de sambata a emisiunii 360 de grade predictiile astrale pentru perioada 28 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de invitata sa, Vanda Florea. Saptamana urmatoare o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )