Libnet.ro
UNICEF

10:45

BNR, anunt de ULTIMA ORA: Ce se intampla cu INFLATIA pana la finalul acestui an

B1 B1,
BNR, anunt de ULTIMA ORA: Ce se intampla cu INFLATIA pana la finalul acestui an

Informatii de ultima ora de la Banca Nationala a Romaniei privind inflatia. BNR isi mentine prognoza asupra inflatiei pentru finalul acestui an la 3,5%, anunta ZF: Pentru finele acestui an, Banca. continuă pe B1

Isarescu, anunt de ULTIMA ORA! Ce va face dupa ce isi va incheia mandatul: O sa produc...

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a anuntat ca momentan nu stie ce va face dupa ce isi va incheia mandatul, desi in anul 2000 sustinea ca se va apuca de produs vin. De.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

BNR anunt devastator pentru economia romaneasca! Ce se va intampla din 2019

Banca Nationala a Romaniei BNR) a pastrat la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si a majorat la 2,9%, de la 2,7%, prognoza pentru anul viitor, a anuntat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Primaria Capitalei, anunt de ultima ora despre facturile populatiei la incalzire

Update: Dupa ce in presa a aparut informatia ca in aceasta iarna caldura pentru bucuresteni va fi mai scumpa cu 10%, Primaria Capitalei a veni cu precizari. Ca urmare a materialelor de presa care.

REVOLTA impotriva CRESTERII TARIFELOR la carburanti! Soferii au blocat benzinariile si autostrazile! Detalii de ULTIMA ORA

Proteste de amploare au fost organizate in sapte orase din Bulgaria ca urmare a cresterii taxelorla carburanti. Aproape 200 de manifestanti au blocat duminica timp de o ora autostrada E-79 intre.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )