Libnet.ro
UNICEF

13:00

EUROSTAT LUNA MAI: Tara noastra - pe primul loc la inflatie din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT LUNA MAI: Tara noastra - pe primul loc la inflatie din UE

Romania a avut, in luna mai 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,4%, acelasi cu cel inregistrat in luna aprilie, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Animatia Singuri acasa 2, debut pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend

Animatia Singuri acasa 2 The Secret Life of Pets 2 a debutat pe primul loc in box office-ul roman.

Cu cat s-au majorat pensiile in luna mai. Ce pensionari au primit cele mai mari cresteri

Pensiile s-au majorat in special in luna mai. Fostii magistrati primesc 18. 180 de lei, pensiile de rand au crescut cu 1 leu, iar cele speciale cu 15 lei. Ce indemnizatie primesc acum parlamentarii? Pensiile au crescut in luna mai Pensiile de rand au crescut in luna mai cu un leu fata de luna anterioara. Pensiile .

PENTRU LUNA MAI inmatricularile de autoturisme noi in UE au crescut cu +0,1%

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana UE) au crescut cu +0,1% in mai 2019 fata de mai 2018, pana la 1,4 milioane unitati, dar, la 5 luni, scaderea este de 2,1%, potrivit datelor transmise de ACAROM. Romania a inregistrat cel mai mare avans din luna mai, la nivelul UE.

Pensiile au crescut si in luna mai: cele de rand cu 1 leu, cele speciale cu 15 lei. Cu cat au crescut cele ale parlamentarilor

Pensiile de rand au crescut in luna mai cu un singur leu fata de luna precedent, majorarile lunare ale pensiilor special fiind de circa 15 lei, in cazul magistratilor si al personalului auxiliar din instante cresterile fiind de 30 de lei, respective 32 de lei.

Business report: Romania, lider in UE la cresterea costurilor cu forta de munca; Progrese autostrazi in luna mai: Umbrarescu a rupt norma pe prima bucata de autostrada din Moldova; Cum vrea Ungaria sa devina un centru energetic, si sa o ia inaintea Roman

Abia la anul romanii ar putea sa-si faca analizele decontate la orice laborator din tara. CNAS rateaza si al patrulea termen asumat. inca din 2018 CNAS si-a. Produse traditionale in Romania. Cum se obtine atestatul. in Romania, toate produsele traditionale sunt.

O insula norvegiana cere sa devina primul loc din lume fara fus orar

In asteptarea solstitiului de vara in emisfera nordica, care va avea loc pe 21 iunie, insula norvegiana Sommaroy doreste sa fie declarata prima zona din lume care nu respecta niciun fus orar, scrie CNN.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )