Libnet.ro
UNICEF

16:15

Isarescu: Exista riscul sa se scumpeasca pinea, chiar daca avem productie record de gru

Hotnews Hotnews,
 Isarescu: Exista riscul sa se scumpeasca pinea, chiar daca avem productie record de gru

Produsele din grau si porumb s-ar putea scumpi in perioada urmatoare, chiar daca avem productii record in agricultura, intrucat, pe piata europeana, productia este mica, iar preturile au crescut, a declarat, joi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei privind Raportul trimestrial asupra inflatiei, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Mugur Isarescu: Exista riscul sa se scumpeasca painea, chiar daca avem productie record de grau

Produsele din grau si porumb s-ar putea scumpi in perioada urmatoare, chiar daca avem productii record in agricultura, intrucat, pe piata europeana, productia este mica, iar preturile au crescut, a.

Dosarul demolarilor ilegale din zona Berzei-Buzesti, trimis la DNA. Nicusor Dan: Dupa opt ani, exista riscul ca faptele sa se prescrie

Dosarul demolarilor ilegale din zona Berzei-Buzesti, unde mai multe cladiri, unele dintre ele monument istoric, au fost distruse de Primaria Capitalei pentru construirea unui bulevard, a ajuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Deputatul Nicusor Dan atrage atentia ca daca dosarul nu era declinat la DNA, exista riscul ca, dupa opt ani, faptele sa se prescrie.

Nu plec din PSD chiar daca voi fi exclus

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

Isarescu a facut ANUNTUL! Ne afecteaza pe toti! Ce se intampla cu pretul painii

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a anuntat ca pretul painii s-ar putea scumpii in perioada urmatoare, chiar daca avem productii record in agricultura de grau si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )