Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mugur Isarescu: Cine mai da credite in Romania daca bancile au puscaria in stanga si in dreapta riscul sa piarda banii?

B1 B1,
Mugur Isarescu: Cine mai da credite in Romania daca bancile au puscaria in stanga si in dreapta riscul sa piarda banii?

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a prezentat joi Raportul trimestrial asupra inflatiei intr-o conferinta de presa ce a avut loc la sediul bancii nationale. Cu aceasta ocazie, Isarescu a subliniat ca unele. continuă pe B1

MUGUR ISARESCU: S-a creat aceasta anticipatie de venituri sporite

ACTUALIZARE Mugur Isarescu: Avem o scadere a ritmului de crestere a creditarii la sub 8% ---- Tara noastra se confrunta cu cel putin doua probleme in ceea ce priveste capacitatea de a adopta euro: populatia vrea venituri mai mari, iar veniturile bugetare nu sunt suficiente.

MUGUR ISARESCU: Ritmul de crestere a creditarii incetineste

Impactul IRCC asupra creditarii - incert Ritmul de crestere a creditarii incetineste, iar masurile macroprudentiale adoptate anul trecut de Banca Nationala a Romaniei BNR), cu aplicare din 2019, reprezinta principalul factor de descurajare, a afirmat, ieri, Mugur Isarescu, guvernatorul bancii centrale.

MUGUR ISARESCU: Avem un buget relativ tensionat

Bugetul este relativ tensionat, dar Banca Nationala a Romaniei a observat si a incurajat tendinta Guvernului de a tine lucrurile sub control, a afirmat, luni, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Mugur Isarescu: Creditarea in lei incetineste

Ritmul de crestere al crestere a creditarii incetineste, iar masurile macroprudentiale luate in 2018 de catre Banca Nationala a Romaniei BNR), cu aplicare din 2019, reprezinta principalul factor de descurajare, a afirmat, luni, guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )