Libnet.ro
UNICEF

13:15

Previziuni sumbre pentru 2019: Inflatia creste, bursa cade, iar euro ajunge la un nou nivel record

Adevărul Adevărul,
Previziuni sumbre pentru 2019: Inflatia creste, bursa cade, iar euro ajunge la un nou nivel record

Analistii CFA estimeaza o crestere a inflatiei in acest an, pana la aproape 4%, dar si o depreciere masiva a leului, moneda europeana putand ajunge la 4,79 lei la sfarsitul acestui an. Nici in privinta indicilor buriseri lucrurile nu vor sta mai roz, CFA Romania anticipand o scadere constanta in urmatoarele 12 luni. continuă pe Adevărul

IN LIPSA UNUI PROIECT DE BUGET PROPUS DE GUVERN, PNL prezinta prioritatile bugetare pentru 2019

Liderii Partidului National Liberal sunt ingrijorati de faptul ca, desi am trecut de jumatatea lunii ianuarie, guvernul Dancila si majoritatea PSD-ALDE nu au prezentat inca un proiect de lege privind bugetul de stat pentru anul in curs si nici bugetul asigurarilor sociale. Liberalii considera ca este pentru prima data, in ultimii 20 de ani, cand un guvern in functie a intarziat atat de mult cu alcatuirea bugetului pentru anul in curs, singurele situatii similare intamplate in aceasta perioada fiind doar in anii care au urmat alegerilor parlamentare, cand noile guverne au avut nevoie de o luna sau doua ca sa elaboreze si sa aprobe aces-te legi.

Colliers: Cele mai importante predictii pentru 2019 pe piata imobiliara din Romania

Compania de consultanta imobiliara Colliers International estimeaza ca in 2019 vor fi livrati peste 350. 000 de mp de birouri, iar valoarea totala a tranzactiilor ar putea trece de un miliard de euro. Pe segmentul de industrial si logistica, sunt.

Netflix are planuri mari pentru 2019: Cat va investi in continut original

Netflix este cel mai popular serviciu de streaming de pe mapamond, dar concurenta se va inteti in 2019, iar riscul de migrare al clientilor este mai mare ca niciodata. Din acest motiv,.

Alege o holograma si afla mesajul sufletului tau pentru 2019

Lumea in care traim zi de zi este o interactiune a frecventelor vibrationale. De exemplu, cand te uiti la culoarea rosie, vezi de fapt o vibratie la frecventa aproximativa 430 480THz. Nota Sol emite o vibratie.

Alege o holograma si afla mesajul sufletului tau pentru 2019

Lumea in care traim zi de zi este o interactiune a frecventelor vibrationale. De exemplu, cand te uiti la culoarea rosie, vezi de fapt o vibratie la frecventa aproximativa 430 480THz. Nota Sol emite o vibratie de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )