Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania are in aprilie cele mai mari scumpiri din UE, pentru a patra luna la rand

Adevărul Adevărul,
Romania are in aprilie cele mai mari scumpiri din UE, pentru a patra luna la rand

Romania a avut si in aprilie cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, rata inflatiei urcand la 4,4%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Ungaria, Romania si Polonia au cele mai mari cresteri economice din UE

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana, in primul trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

Business report: Cine este omul care a descoperit UiPath, cel mai valoros startup cu origini romanesti; Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura; Autostrada Sibiu Pitesti lot 4, la prima amanare

Cresc costurile pentru firme. Economisti: in special cele noi risca dizolvarea. Introducerea de noi sarcini administrative si. Spatiile de co-working bucurestene au depasit 70. 000 mp anul acesta. Sub presiunea dezvoltarii industriei ITC, spatiile de.

A murit Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a murit la varsta de 7 ani, a anuntat, vineri, proprietara acesteia intr-un comunicat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

VIDEO Romania vazuta de reporterii Rai 1: Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

VIDEO Romania vazuta de reporterii televiziunii italiene : Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

Sondaj INSCOP: Peste trei sferturi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Care sunt cele mai mari motive de ingrijorare

Peste 76% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita, procentul celor pesimisti fiind in crestere fata de sondajele precedente, conform ultimului sondaj de opinie la nivel national realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS, institutie din cadrul Academiei Romane. Cea mai mare parte a romanilor apreciaza ca fiind rea sau foarte rea atat situatia economica actuala, cat si cea din sanatate si educatie, insa pe primul loc in topul ingrijorarilor romanilor este coruptia. in topul ingrijorarilor urmeaza diferentele dintre oamenii bogati si oamenii saraci si degradarea mediului inconjurator.

Indonezia isi muta capitala politica: Jakarta este unul dintre cele mai aglomerate orase din lume, fiind amenintata frecvent de inundatii

Indonezia va alege amplasamentul noii sale capitale politice pana la finalul anului 2019, obiectivul fiind ca institutiile guvernamentale din megalopolisul suprapopulat Jakarta sa fie mutate pana in 2024, a.

Cereri Unice de Plata 2019: Baraganul, in topul regiunilor cu cele mai mari suprafete solicitate de catre fermieri

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a finalizat Campania de primire a Cererilor Unice de Plata pentru anul 2019, in cadrul careia au fost inregistrate un numar de de 846. 619 cereri, pentru o suprafata declarata la plata de 9. 211,43 hectare. in judetul Calarasi au fost depuse cereri pentru 376. 343,05 hectare.

Cate cirese poti cumpara cu un euro. Campania inedita a celei mai mari banci din Romania

Cea mai mare banca din Romania a adaugat o valuta noua la cursul de schimb valutar, ciresele, solidarizand cu romanii care au inundat retelele de socializare, in ultima perioada, glumind pe seama pretului mare al acestor fructe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )