Libnet.ro
UNICEF

20:02

Specialisti: Majorarea salariilor din Romania cu 12,7% a condus la cresterea inflatiei la 5,4%. Companiile nu au absorbit costurile salariale mai mari

Adevărul Adevărul,
Specialisti: Majorarea salariilor din Romania cu 12,7% a condus la cresterea inflatiei la 5,4%. Companiile nu au absorbit costurile salariale mai mari

Romania a inregistrat in luna mai a acestui an o inflatie de 5,4%, pondere care a fost influentata de cresterea nominala a salariilor din primul trimestru, cu 12,7%, atrag atentia specialistii departamentului de Cercetare Economica al Euler Hermes. continuă pe Adevărul

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Un oras din Romania va reveni in randul statiunilor balneare. Locul este unic

Ocna Mures, oras care a fost zeci de ani pe harta turistica a Romaniei prin Baile Sarate, revine in randul statiunilor balneare. Aici vor fi investiti aproape sase milioane de euro in amenajarea unei baze de.

Cum reactioneaza americanii cand mananca dulciuri din Romania - VIDEO

Doi tineri americani veniti in Romania in aceasta vara au facut un test inedit. Au mers intr-un hypermarket romanesc si au cumparat mai multe dulciuri pe care le-au testat in timp ce se filmau. Clipul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )