Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici recunoaste ca nu sunt bani pentru salariile bugetarilor. Ce a cerut institutiilor statului

Adevărul Adevărul,
Teodorovici recunoaste ca nu sunt bani pentru salariile bugetarilor. Ce a cerut institutiilor statului

Cu cateva zile inainte ca Mihaela Triculescu, sefa Fiscului, sa-si someze subordonatii sa gaseasca solutii pentru depasirea planului de colectare, inclusiv prin taxarea inflatiei si a persoanelor executate silit, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a cerut institutiilor statului sa reduca cheltuielile. continuă pe Adevărul

Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Emilia Meirosu, deputatul Pro Romania, sustine ca, in realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor sustinuta de tandemul PSD -ALDE si se incearca pacalirea pensionarilor, prin aceasta amanare pana.

EXCLUSIV Nicolae Cinteza, BNR: Oameni foarte bine platiti cheltuiesc timp si bani pentru a redacta proiecte de legi fara sa tina seama de lucruri elementare, de bun simt. Ce a ramas din toate legile mult trambitate? NIMIC!

A fost sau nu manipulat ROBOR? De ce nu s-a prezentat seful Supravegherii din Banca Centrala la audierile comisiei economice? il va sanctiona Guvernatorul, asa cum i-a cerut senatorul Zamfir? Raspunsurile la aceste intrebari nu le puteam afla decat stand de vorba cu Nicolae Cinteza, omul care conduce Directia de Supraveghere bancara din Banca Centrala. Nu Banca Nationala a Romaniei a hotarat legarea dobanzii de Robor. Din cate stiu eu OUG/50/2010 a fost validata de Parlament. Cand a gresit dl. Zamfir?. Cand a validat OUG 50 sau acum cand condamna modul de calcul al Roborului?, se intreaba retoric evident, Nicolae Cinteza.

Vicepresedinte Pro Romania: Daca nu sunt bani de pensii, luati de la partide!

Emilia Meirosu, deputat Pro Romania, sustine ca, in realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor sustinuta de tandemul PSD -ALDE si se incearca pacalirea pensionarilor, prin aceasta amanare pana dupa alegerile din 2020.

HOROSCOP 23 APRILIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des aceasta ocazie!

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 aprilie Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care sunt intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru organizarea unui referendum national pe Justitie. Luand act de preocuparea intensa si constanta a societatii romanesti fata de necesitatea combaterii.

Mexic avertizeaza ca intarzerile in fluxul de bunuri de la granita cu SUA sunt daunatoare pentru ambele state

Ministerul de Externe din Mexic a emis luni o declaratie prin care sustine ca accelerarea fluxului de bunuri de la granita cu SUA este o chestiune prioritara, iar incetinirile sunt daunatoare ambelor economii. Declaratia vine in urma blocajelor produse de problema numarului mare de imigranti care doresc acces in SUA, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )